SaabCentral Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello guys!
HAPPY NEW YEAR!

This morning getting into my car i was feeling a strange, low thin noise before even placing the ignition switch to start up the car. When I started up on the SID I had the warning for the passenger seat coming up even though I was alone in the car. I left it as it is and on the way I picked the belt and switched it so it stopped. It looks funny though with the belt switched and nobody sitting!
When I stopped the car I restarted again and then no warning sign was up on the SID. I am not convinced that this was just a false alarm and will never come up again... Maybe tomorrow or one of the following days it will appear again. Just to note that this morning was nearly 0 degrees (I don't know if temperatures might affect sensors etc). Btw, I hadn't move or tried to clean under the passenger's seat these days in order to suspect that I dsconnected by mistake anything there. I will wait and see how it goes.
Does anybody have a clue on this and if problems like this (since they appear once) indicate a real problem and not simply a false alarm? I hope it doesn't cost much to replace any damaged sensor if this is the case...
Thanks in advance!
 

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks man!

It seems now that for a third day i have no warning on the SID for the passenger seat belt. Maybe it was a false alarm indeed. I will see how it goes and if it appears again i will slam my fist on the seat as you say :)
In the worst case if it breaks my nerves i will have the sensor replaced. Hope is not that expensive!

thanks!:D
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top