No clue, what to do - SaabCentral Forums
*
Home Saab Pictures Saab Classifieds Saab Dealer Listings Saab Forum Saab Forum


Go Back   SaabCentral Forums > Saab NG900, 1994-1998 and OG9-3, 1999-2002 & '03 Convertible (NG=new gen/OG=old gen) > NG900 & OG9-3 Workshop

NG900 & OG9-3 Workshop NG900 (1994 to 1998) & OG9-3 (1999-2002) & '03 Convertible Technical Forum

SaabCentral.com is the premier Saab Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th September 2008
Floyd4321 Floyd4321 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008                                                
Location: wisconsin
My Saabs: 2002 93 s.e.
Posts: 164
Default No clue, what to do

I have a 95 900 se turbo. The problem is I was driving it about 3 weeks ago and all of a sudden the car just shut off, lost all power. I had it towed home. I turn the key and nothing happens, no dash lights no nothing. Battery connections are good, fuses, replaced ignition module, switched ignition relay with rear defrost changed battery. I have ran out of ideas,if this has happened to anybody I need help or if anybody can help please.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 18th September 2008
earthworm's Avatar
earthworm earthworm is offline
Saab Sage!
 
Join Date: Jun 2003                                                
Location: Goldsboro, PA
My Saabs: '96 900S, Automatic with 148K miles, blu
Posts: 21,257
Default

Several days ago there was a thread on this ignition switch problem.

Are you handy with the test light and multi-meter ?

Do you have a Haynes manual ?- this may help a little..
__________________
The earthworm
'96 900S, Automatic
Those who think in the past will have no future.
173K miles in the good ole USA
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 18th September 2008
Floyd4321 Floyd4321 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008                                                
Location: wisconsin
My Saabs: 2002 93 s.e.
Posts: 164
Default

Ive been useing a test light and multi-meter following my haynes manual wiring diagram, but still can't source the problem. I'll look for that thread, i must of missed it. thx earthworm\
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 19th September 2008
Floyd4321 Floyd4321 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008                                                
Location: wisconsin
My Saabs: 2002 93 s.e.
Posts: 164
Default

Can't find any thread for my problem. (unless I'm missing it) Please any advice would help. thx
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the SaabCentral Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:10 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

top of page | sitemap | email us



copyright © 2003 - 2011 saabcentral.com, All rights reserved http://www.whiter.co.uk - valid xhtml - valid css
SaabCentral is an independently run website and is not affiliated in any way to Saab Automobile AB.


Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.